Een van de mooiste campings in de Dordogne

Vakantie in Frankrijk in Camping L'Etang de bazange ****

IDEAL

Camping frankrijk, camping in de dordogne, camping zwembad dordogne

In de Dordogne, tussen Saint-Emilion en Bergerac, L'Etang de Bazange **** is een rustige en groene familiecamping in een mooie omgeving, en 80 ruime plaatsen van 80-300 m2 in een 10 hectare bebost park.

Camping "L'Etang de Bazange" is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, rust en natuur.

4-sterren camping tussen Bergerac en Saint Emilion

Een familie camping in de Dordogne

  •  Verwarmd Zwembad met panorama uitzicht over het vismeer
  • 3 waterglijbanen
  • peuterbadje voor de kleintjes
  • Vismeer van 2 hectare
  • Multisportterrein (voetbal, basketbal, handbal...)
  • Zomer aktiviteiten voor kinderen
  • Bar : Op het terras kunt u ijs, frisdrank, wijn etc.
  • gratis WiFi-netwerk
  • Wij zorgen ervoor dat er elke ochtend behalve zatertag vers brood op de camping is (op bestelling)
  • Andere speelvoorzieningen : badmintonnet, tafeltennis, jeu de boulesbaan,  speeltuintje 
IDEAL

 

 

Gezinnen kunnen hier genieten van de rustige omgeving, de kalmte, de ruime kampeerplaatsen waarvan sommigen uitkijken over het meertje en de verschillende faciliteiten: het grote zwembad, de waterglijbanen, het vismeertje, de natuuruitstapjes, de zelfgemaakte pizza’s…

 

Vlakbij kunt u Bergerac bezoeken of Saint Emilion, een middeleeuws dorp dat ingeschreven staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO, proeven van de plaatselijke keuken in de herbergen en enthousiaste wijnbouwers ontmoeten die u zullen vertellen over het werken in de wijngaard gedurende de verschillende seizoenen en hun wijnproductie.


Camping dordogne etang de bazange bergerac

Kindercamping in Dordogne

4-sterrencamping omgeven door het prachtige landschap van de Périgord Pourpre, Domaine de l'Etang de Bazange  biedt u prachtige kampeerplaatsen, ruime stacaravans, sfeervolle chalets en luxe lodgetenten voor een heerlijke familievakantie.

"Onze camping 4 sterren werd bekroond met het label 'Qualité Tourisme' en telt 80 staanplaatsen verspreid over 10 hectare groen en 30 mobilhomes/chalets/tents (glamping) .

Wij zijn geen grote campingclub en kiezen voor een camping op mensenmaat die perfect aansluit bij gezinnen met jonge kinderen op zoek naar kalmte en rust."

Céline et Hubert de ANGELIVakantie met stacaravans, AQUALODGE Nature, Cotton Lodge Nature (glamping) en plaatsen voor tenten en caravans, zwemmen, vissen ... De camping "L'Etang de Bazange" is echt de perfecte vakantiebestemming als je wilt kom ontspannen met uw familie, in een prachtige natuurlijke omgeving.

De streek van Bergerac, Wijngaarden & Bastides

 

Een fiere stad aan de oevers van de Dordogne, majestueuze traditionele binnenschepen die dag na dag de river doen opleven, een prachtige stadskern in renaissancestijl en … de geest van Cyrano die hier nooit veel van zich heeft laten horen! Dit alles is Bergerac. Er om heen liggen eindeloze wijngaarden, somptueuze kastelen en nog steeds dynamische bastides: welkom in het land van Bergerac, een streek die met bravoure een zekere ‘art de vivre’ uitstraalt.

Télécharger
CULTURELE EN CULINAIRE ONTDEKKINGEN IN DE PÉRIGORD
Trends_magazine_20_09_2012.pdf
Document Adobe Acrobat 248.1 KB
Dordogne rivière
La rivière Dordogne
Château de Monbazillac
Château de Monbazillac


Sites et Paysages : eén met de natuur, voor een unieke ontmoeting

Sites & Paysages is een groep van een zestigtal samenwerkende, zelfstandige campings met 3 tot 5 sterren, gelegen in de mooiste gebieden van Frankrijk, dichtbij de belangrijkste plekken van ons cultureel en natuurlijk erfgoed.

Sites & Paysages is opgericht in 1982, door een groep enthousiaste campingeigenaren en natuurliefhebbers, mensen met hart voor hun regio. Elke camping biedt u een unieke toeristische ervaring, door de ontmoeting met een plek, de eigenaren en de lokale bevolking en is daarmee onderdeel van het huidige participatief toerisme.

 

We verwelkomen u graag op ‘L'Etang de Bazange’ zodat u onze mooie regio kunt leren kennen.

Tot ziens !IDEAL