Glamping in Dordogne in camping de l'Etang de Bazange

Glamping wordt steeds populairder. De trend van het glamoureus kamperen, waarbij je de rust van de natuur combineert met het comfort van thuis, kan je ook in Frankrijk beleven, meer bepaald in Dordogne.

Cabane-tente Trappeur
Cabane-tente Trappeur (5 personnes)
Cabane-château les pieds dans l'eau (6 personnes)
Cabane-château les pieds dans l'eau (6 personnes)

Glamping : Slapen onder tentdoek, maar dan wel in een bed !

Cotton Lodge Nature

Glamping is dé trend van dit moment in Nederland maar ook in Frankrijk, in Dordogne ! Een ideale manier van vakantie vieren voor kampeerders die met volle teugen van het buitenleven willen genieten met de luxe die ze gewend zijn!

 

Liefhebbers kunnen kiezen voor de Cotton Lodge Nature in Dordogne in Domaine de l'Etang de Bazange. De tent bestaat uit hout en stof en is uitgerust met trendy meubels. Er zijn twee gescheiden slaapkamers, een kookplaat met twee pitten en een koelkast met diepvries. Er is ook een mooi terras met onder meer en schommelstoel. Glamping echt iets voor u !

glamping in Dordogne : slapen onder tentdoek
glamping in dordogne camping etang de bazange
Bezetting: max. 4 personen

Water chalets

Twee unieke Water chalets staan op Camping de l'Etang de Bazange aan het visrijke meer

Aqualodge nature

Water chalet frankrijk in Dordogne Bergerac
Bezetting: max. 4 personen

Probeer deze vakantie eens wat anders en verblijf in een gloednieuwe accommodatie: de Aqualodge Nature. De accommodatie is exclusief te boeken op camping Etang de bazange waar deze op het meer drijft.

Luxueuze lodge op het water, l'Aqualodge Nature drijft op het meer (aan de kant bevestigd met een touw), toegankelijk via een loopbrug. Ontspannen kan je onder meer op het terras met een prachtig uitzicht . Verder vind je er een toilet, douchecabine, een tweepersoonsbed en een stapelbed. Een week met 4 personen boek je vanaf 659 euro. Ontspan en geniet van het uitzicht!

 

De inrichting van de Waterlodge is volledig gemaakt van hout : 1 toilet, 1 douchecabine, een twee persoonsbed en een stapelbed. Er is water en elektriciteit beschikbaar in de Waterlodge.


Water Castle

Geniet van het prachtige uitzicht met en af en toe een springende vis… en wanneer de avond valt heb je vanaf het terras een zonsondergang!